Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Software economic Expert X5
Brand
ERP
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Expert X5 este un pachet complet de aplicatii pentru planificarea si gestionarea resurselor intreprinderii (ERP) care integreaza contabilitatea si gestiunea financiara cu planificarea si monitorizarea productiei, urmarirea costurilor, planificarea si urmarirea stocurilor, managementul depozitelor, logistica distributiei, urmarirea si mentenanta mijloacelor fixe, salarizarea si gestionarea resurselor umane etc.

EXPERT X5 ofera:

• Operare in timp real online
• Procesarea sigura si rapida a unor cantitati mari de date.
• Functioneaza pe retele LAN si WAN, precum si online pe Internet.
• Timp de dezvoltare si implementare scurt

EXPERT X5 este compus din mai multe platforme (aplicatii), iar pe fiecare platforma sunt implementate mai multe module:
• Inventory –Stocuri
Gestionare stocuri prin documente de intrare-iesire, import-export, logistica si depozitare, gestionare comenzi de marfuri si produse, urmarirea custodiilor primite, gestionare distributie si preturi, asamblare tehnologica, operatiuni LOHN, POS
• MRP -manufacuring resource planning
Planificarea si urmarirea productiei, costurile de productie pe componente de cost, calcul salarii directe din productie
• Accounts –Contabilitate
Contabilitate, jurnale, analiza financiara prin indicatori dinamici
• CRM –Clienti
“customer relationship management” – reprezinta sistemul de urmarire si reglementare a relatiilor cu clientii, instrument important in luarea deciziilor comerciale.
• HR –Personal
“human resources”- resurse umane: salarizare personal, urmarirea activitatii si organizarea sarcinilor angajatilor.
Platformele sunt modulare, in sensul ca se implementeaza doar functionalitatile utile clientului. Astfel, se vor implementa doar modulele de care clientul are nevoie. Implementarea unui modul reprezinta personalizarea (modificarea, completarea) functiunilor modulului la necesitatile concrete ale clientului.

La platformele existente se pot adauga si alte aplicatii necesare clientului pentru a forma un sistem integrat de planificare si urmarire a resurselor materiale, financiare, umane si informative de care dispune.
Din Gura in Gura